Wilesco stoommachines 

 

Eind jaren veertig van de vorige eeuw heeft Wilhelm Schreuder te Lüdenscheid (D) een fabrikant overgenomen van miniatuur stoommachines. Na een grondige herziening van de constructie zijn de vernieuwde modellen in 1950 op de markt gebracht door Wilesco.                                            
Kwaliteit en een doordachte constructie zorgen ervoor dat jong en oud veel plezier beleven aan deze stoommachines.

VEILIGHEID!
Alle stoommachines worden gefabriceerd volgens de strenge veiligheidsnormen van de Duitse keuringsinstantie de TÜV/GS van Nordrhein Westfalen.
Wees voorzichtig, want stoom kan ook gevaarlijk zijn als niet aan bepaalde veiligheden wordt gedacht.
  • Wij willen er met nadruk op wijzen, dat een aantal artikelen uit ons aanbod gevaar zou kunnen opleveren voor gebruikers. In het bijzonder bedoelen wij hiermee alle WILESCO artikelen die met stoomaandrijving werken.
  • Dezelfde nadruk willen wij leggen op de noodzaak van het zorgvuldig lezen van bijgeleverde Nederlandse handleidingen en veiligheidsvoorschriften.
  • Wij adviseren u met klem om kinderen NOOIT ZONDER TOEZICHT van een volwassene, die deze voorschriften kent en begrijpt, met deze apparatuur te laten werken en steeds opnieuw op deze voorschriften te wijzen tijdens het spel.
  • Houdt u ook altijd het waterpeil in de ketel goed in de gaten zodat deze niet droog kookt, hierop heeft u GEEN garantie.
  • Miniaturenmarkt.nl distantieert  zich van elke verantwoordelijkheid bij oneigenlijk of ondeskundig gebruik van de door haar verkochte artikelen.

 

Wij maken gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestanden die ons de mogelijkheid bieden om u als klant te herkennen en u het bezoek van onze website aangenamer te maken.